Comfortplaats Plus - Kinderveld 6+

  • ca. 150 m² groot, geschikt voor maximaal 6 personen uit één huishouden
  • Water- en rioolaansluiting
  • Velden: F22, F23, F24 en F34 t/m F38 (bekijk plattegrond)
  • 10 ampère stroom (uit te breiden tot 16 ampère)
  • CAI-aansluiting voor TV
  • Kindvriendelijke kampeerplaats
  • Honden toegestaan tegen €3,50 per nacht.
  • Wifi beschikbaar (tegen geringe vergoeding)

Wij staan voor jou klaar!

Wij zijn dagelijks van:

9.00 - 18.00 uur bereikbaar

Kinderveld 6+

Kamperen met kinderen boven de 6 jaar? Boek dan een kampeerplaats op ons Comfortplaats Plus - Kinderveld 6+. De ruime kindvriendelijke kampeerplekken liggen vlakbij speeltoestellen en het toiletgebouw met kindersanitair vindt u op loopafstand. Daarnaast zijn er op het kinderveld 6+ veel leeftijdsgenootjes te vinden. Kortom, genoeg vriendjes om mee te spelen!   

Bij Recreatiepark Het Winkel zijn op het park verschillende faciliteiten aanwezig, zodat uw kind zich nooit hoeft te vervelen! Wat dacht u van ons verwarmde buitenzwembad met waterglijbaan of het voetbalveldje en de tafeltennistafel voor uren speelplezier?! Daarnaast worden er door het animatieteam in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd en kunnen de kinderen klimmen en klauteren in onze (indoor-)speeltuin of een balletje gooien op onze spectaculaire bowlingbaan. Heeft u even tijd voor uzelf? Geniet dan van onze wellness faciliteiten of kom tot rust op het gezellige terras van onze coffeebar.

Voor een snel patatje of een ijsje kunt u terecht bij onze foodcorner en wist u dat Restaurant Reuselink speciaal voor haar jonge gasten een kidsmenukaart heeft?

Naast deze Comfortplaats Plus - Kinderveld 6+ kunt u op ons recreatiepark ook kiezen voor een Luxe kampeerplaats met verwarmd privé sanitair of een Comfortplaats.

Beschikt u over een camper, dan bent u ook van harte welkom op Recreatiepark Het Winkel in Winterwijk. Hiervoor hebben we speciale Camperplaatsen waarvan u gebruik kunt maken.

Prijzen & beschikbaarheid

Verblijf

Comfortplaats Plus - Kinderveld 6+

Aankomst /- vertrek
Verblijfsperiode: tot en met
Selecteer een verblijfsperiode
Boek nu vanaf

incl. Toeristenbelasting á € 1,60 p.p.p.n.